Home - Trekking Nepal - Bestemmingen - Contact
 Onze werkwijze - Over ons


Trekking Nepal

De website trekkingnepal.nl is speciaal opgezet om twee ervaren en goed engels sprekende Nepalese gidsen (Babu en Lila Gurung) een Nederlandstalige portal te bieden.

Babu Gurung

  Babu biedt reizen aan via Advent Himalaya Treks

Babu, geboren in 1978, is een professionele maar vooral ook hele gezellige gids die jarenlange ervaring heeft in het Khumbu, Annapurna en alle andere gebieden van Nepal. In deze gebieden heeft hij de afgelopen jaren met veel locals vrienden gemaakt en kent hij alle mooie verborgen plekjes buiten de gangbare trekkingpaden. Babu weet veel af van lokale tradities, cultuur en natuur. Zeker indien je op zoek wilt gaan naar bijvoorbeeld de zeldzame nationale vogel van Nepal, de Danfe, dan weet babu deze te vinden.

Lila Gurung

  Lila biedt reizen aan via Trip Himalaya

Lila, geboren in 1968, is eveneens een uiterst ervaren gids, maar naast de het organiseren van trektochten ook gespecialiseerd in de tochten en expedities waar technisch klimmen bij komt kijken. Lila heeft zelf verschillende zware toppen in de Himalaya beklommen (15 verschillende trekking peaks en de Burun Tse, die meer dan 7000m hoog is) en daarnaast zelfs in Europa al vier maal de Mont Blanc bedwongen. Lila werkt samen met zín broer Thagandra Gurung een gespecialiseerd mountainbikegids. Als je bijvoorbeeld interesse hebt om een serieuze tocht per mountainbike door Tibet af te leggen dan is Thagandra de juiste man!

Meer weten?

In de bovenstaande submenuís wordt verder uitgelegd wie wij zijn, hoe we werken en waarom we deze website faciliteren.
 

  © 2008 - 2011 trekkingnepal.nl